Υπηρεσίες

Υπηρεσίες


Το γραφείο μας προσφέρει διαμεσολαβητικές υπηρεσίες ανωτέρου επιπέδου στους πελάτες του, φροντίζοντας να καλύπτει κάθε ανάγκη τους. Οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται στα εξής:

• Προώθηση ακινήτων για πώληση ή εκμίσθωση
• Αγορά ή μίσθωση επαγγελματικών και οικιστικών ακινήτων
• Διαπραγματεύσεις αγοραπωλησιών, μισθώσεων
• Πρόγραμμα χορήγησης Golden Visa
• VIP Υπηρεσίες σε πελάτες σε όλο τον κόσμο

Σε συνεργασία προσφέρουμε:

• Νομική Υποστήριξη
• Τεχνική Υποστήριξη
• Υπηρεσίες Συντήρησης, Ανακαίνισης και Αποκατάστασης

Προώθηση Ακινήτων - Αντιπροσώπευση Ιδιοκτητών

Αξιοποιώντας τις γνώσεις και την πολυετή πείρα τους, οι συνεργάτες μας κατορθώνουν να αντιληφθούν καλύτερα τις ανάγκες των ιδιοκτητών και τοποθετούν με τον πιο κατάλληλο τρόπο το ακίνητο σας στην αγορά, εξασφαλίζοντας την ενοικίαση ή αγορά του γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η προώθηση των ακινήτων σας γίνεται με έντυπη και on line διαφήμιση, με παρουσιάσεις σε εκθέσεις Real Estate στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και με direct marketing σε υφιστάμενους πελάτες.

Αγορά/ Μίσθωση Επαγγελματικών & Οικιστικών Ακινήτων - Αντιπροσώπευση Αγοραστή/ Ενοικιαστή

Όταν ένας πελάτης μας αναθέτει την εύρεση ενός ακινήτου, η πρώτη προτεραιότητα για μας είναι να εντοπίσουμε το κατάλληλο ακίνητο, τόσο από λειτουργικής όσο και από οικονομικής πλευράς, που θα πληρεί κάθε ξεχωριστή του ανάγκη. Οι συνεργάτες μας πάντα στο πλευρό των πελατών μας, λαμβάνουν υπόψη τους στόχους και τις απαιτήσεις των ενοικιαστών ή αγοραστών προσφέροντας τους το κατάλληλο ακίνητο για την επιχείρηση τους, αλλά και για την αποδοτικότερη εκμετάλλευσή του.

Διαπραγματεύσεις Αγοραπωλησιών & Μισθώσεων

Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των ακινήτων μας έχει δώσει την ευκαιρία να διαπραγματευτούμε εκατοντάδες περιπτώσεις αγοραπωλησιών και μισθώσεων, εξοπλίζοντας μας με εμπειρία, τεχνική και μέσα, μοναδικά στον χώρο του Real Estate.

Βρισκόμενοι μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων πλευρών μπορούμε να βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή, αποφεύγοντας τις τυχόν επιπλοκές και προσφέροντας πρακτικές λύσεις οι οποίες λειτουργούν ευεργετικά και για τις δύο πλευρές.

Πρόγραμμα Χορήγησης Golden Visa

Έχοντας ήδη -με απόλυτη επιτυχία- φέρει εις πέρας δεκάδες υποθέσεις που αφορούν στο πρόγραμμα της Golden Visa, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως το γραφείο μας είναι ένα από τα πλέον καταρτισμένα σε αυτή την πολύ ειδική κατηγορία Real Estate στην χώρα μας.

Είμαστε παρόντες από το πρώτο λεπτό και συντονίζουμε κάθε λεπτομέρεια της συναλλαγής, μέχρι το τέλος της υπόθεσης.

Έχουμε αντιπροσώπους σε: Κίνα, Λίβανο, Τουρκία, Ιράν, Ινδία, οι οποίοι είναι στην διάθεσή σας για να σας περιγράψουν και να σας εξηγήσουν ολόκληρη την διαδικασία της Golen Visa.

VIP Υπηρεσίες Σε Όλο Τον Κόσμο

Παραλαβή από το αεροδρόμιο και συνοδεία μέχρι το ξενοδοχεία σας.

Οι επισκέψεις στα ακίνητα οργανώνονται εντός μίας ή δύο ημερών και συνδυάζονται με συναντήσεις με τους δικηγόρους και τους μηχανικούς για να συζητηθούν οι απαιτούμενες λεπτομέρειες και να διευθετηθούν τυχόν απορείες

Προσφέρουμε ιδιωτικές real estate υπηρεσίες, συναντήσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των VIP πελατών μας.

Οργανώνουμε meetings και παρουσιάσεις σε άλλες χώρες, κατόπιν αιτήματος.