Μάθετε για εμάς

Μάθετε για εμάς


Το μεσιτικό μας γραφείο ιδρύθηκε το 1994 από την κα Μάρθα Σωτηροπούλου, με έδρα την Βάρκιζα.

Η κύρια δραστηριότητα μας είναι οι αγοραπωλησίες και οι μισθώσεις ακινήτων, κατά κύριο λόγο στα Νότια προάστια της Αττικής, αλλά και με σημαντική παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εξίσου ισχυρή είναι και η δραστηριότητά μας στον τομέα των επενδυτικών και εμπορικών ακίνητων, καθώς και στον τομέα των ακινήτων εισοδήματος, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Είμαστε οι πλέον ενημερωμένοι και διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία ως προς το θέμα των αδειών παραμονής σε αγοραστές εκτός Ε.Ε (Golden Visa).

Συνδυάζουμε το πλεονέκτημα της απόκτησης άδειας παραμονής, σε συνδυασμό με τα καλύτερα ακίνητα της Ελληνικής αγοράς, είτε αυτά είναι οικιστικά, είτε είναι επενδυτικά, παρέχοντας στους νέους ιδιοκτήτες μεγάλο ποσοστό απόδοσης.

Πλέον, η πολυετής εμπειρία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να συμβουλεύουμε αποτελεσματικά τους αγοραστές στην επίτευξη μία σωστής και σίγουρης επένδυσης, τοποθετώντας τα κεφαλαία τους με τον αποδοτικότερο τρόπο, στον χώρο του Real Estate.

Λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας μας, κυρίως με διεθνές πελατολόγιο, γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο για να παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους αγοραστές αλλά και στους πωλητές. Μετά την επιτυχή εύρεση του ακινήτου διαθέτουμε ομάδα πεπειραμένων, καταρτισμένων και πολύγλωσσων νομικών συμβούλων (Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Αρμενικά, Τουρκικά) οι οποίοι αναλαμβάνουν τον πλήρη νομικό έλεγχο του εκάστοτε ακινήτου.

Επίσης συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους και εμπειρογνώμονες, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν την τεχνική αρτιότητα του ακινήτου.

Μετά την αγοραπωλησία βρισκόμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη συστήνοντας πάντα τα πιο value for money συνεργεία ανακαίνισης και επισκευής, διακοσμητές, μαγαζιά επίπλων και άψογους και δοκιμασμένους επαγγελματίες όλων των σχετικών με τα ακίνητα ειδικοτήτων.

Αναλαμβάνουμε επίσης την μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση του ακινήτου σας προωθώντας το μέσα από το ενημερωμένο και συνεχώς ανανεωμένο site μας, αλλά και με κάθε δυνατό και κατάλληλο μέσο για την επίτευξη ενός επιθυμητού-ιδανικού αποτελέσματος.

Οι πελάτες μας έχουν μείνει τόσο ευχαριστημένοι από την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και τις υψηλές επιδόσεις του γραφείου μας, ώστε να μας εμπιστεύονται και τις επόμενες επενδύσεις τους.

Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα για το Real Estate και για εμάς ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram, στην σελίδα Merryland Real Estate και merryland_realestate, αντίστοιχα.