Συγκρότημα κατοικιών / ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Πώληση εξοχικών κατοικιών στον Ξυλόκαστρο Κορινθίας


Περιγραφή Ακινήτου

Ξυλόκαστρο, στη περιοχή Καμάρι, παραθαλάσσιο υπό κατασκευή συγκρότημα μεζονετών 450 τμ, σε οικόπεδο 683 τμ, είναι διαθέσιμα προς πώληση. Το συγκρότημα αποτελείται από 4 μεζονέτες, δύο μεζονέτες 120 τμ. το καθένα (το καθένα μπορεί να χωριστεί σε δύο διαμερίσματα των 60 τμ.) και 2 μεζονέτες των 107 τμ. το καθένα σε οικόπεδο 683 τμ, κοντά στη θάλασσα, με κοινόχρηστη είσοδο, θέα βουνό-θάλασσα, ήσυχη περιοχή με 8 ανεξάρτητες θέσεις στάθμευσης, υπό κατασκευή (στάδιο επίστρωσης).
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε έναν προαστιακό σταθμό που θα λειτουργεί στο μέλλον. Η μεζονέτα 120 τμ μπορεί να είναι αυτόνομη σε 2 διαμερίσματα των 60 τμ καθώς διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο.
Το πρώτο διαμέρισμα (60 τμ) διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο, και το δεύτερο (60 τμ) ενιαία κουζίνα - σαλόνι, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.
Η μεζονέτα 107 τμ αποτελείται από το πρώτο επίπεδο ενός διαμερίσματος 60τμ (ενιαία κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια) και το δεύτερο επίπεδο από ημι-ανεξάρτητο διαμέρισμα 47τμ (σαλόνι, υπνοδωμάτιο και μπάνιο) και μια μικρή κουζίνα. Καλέστε μας στο +30 693 2746491. Βρείτε μας στο Facebook: Merryland Real Estate και στο Instagram: Merryland_Realestate

Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδ. Ακινήτου (ID): 11817
Νομός: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Περιοχή: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Τύπος: Πώληση
Είδος: Συγκρότημα κατοικιών
Έτος: 2020
Δωμάτια: 6
Εμβαδόν: 450 τ.μ
σε έκταση: 683 τ.μ
Όροφος: Ισόγειο, 1 ος
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
Είδος ακινήτου
Πολυτελές
Υπό κατασκευή
Ζώνη
Οικιστική
Θέα
Θέα βουνό
Θέα θάλασσα
Θέρμανση
Αυτόνομη Θέρμανση
Μέσο θέρμανσης
Κλιματισμός
Χώρος στάθμευσης
Ανοιχτό πάρκινγκ
Πρόσβαση από
Άσφαλτος
Ενεργειακή κλάση
Δ
Προσανατολισμός
Διαμπερές
Νοτιοανατολικός
Πρόσοψης
Διάφορα Χαρακτηριστικά
Κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς
Φωτεινό

Παρόμοια Ακίνητα