Μεσιτικό γραφείο Βάρκιζα, Αττική | MERRYLAND

Το μεσιτικό γραφείο MERRYLAND, με έδρα τη Βάρκιζα-Αττικής, ιδρύθηκε το 1994 και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ακινήτων στην Αθήνα και στα Νότια προάστιά της καθώς και σε επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας.

Το MERRYLAND είναι μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων, και η ιδιοκτήτριά του κα Μάρθα Σωτηροπούλου, είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος που απαριθμεί περίπου 10.000 μέλη. Η κα Σωτηροπούλου είναι επίσης μέλος του Ελληνο-Ρωσικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου καθώς και της Ελληνο-Σερβικής Ένωσης.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών, διαμερισμάτων, γραφείων, καταστημάτων και ξενοδοχείων, καθώς και οικιστικά ή επαγγελματικά οικόπεδα. Σε διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδα, προσφέρουμε προς πώληση βίλες, ξενοδοχεία και χώρους για βιομηχανική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη.

Για την ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής, συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους επαγγελματίες, όπως μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους, πολεοδόμους, εκτιμητές ακινήτων και ασφαλιστικούς πράκτορες.
€ 240,000
Διαμέρισμα
ΑΤΤΙΚΗ, ΚΗΦΙΣΙΑ
Κηφισιά κέντρο, πωλείται εξαιρετικό, φωτεινό διαμέρισμα 220 τμ, 3ου ορόφου, με μεγάλες...
€ 490,000
Μονοκατοικία
ΑΤΤΙΚΗ, ΚΗΦΙΣΙΑ
Κάτω Κηφισιά, πλησίον Γ. Λύρα, πωλείται εξαιρετική, γωνιακή μονοκατοικία 310 τμ, 3 επιπέδων,...
€ 250,000
Διαμέρισμα
ΑΤΤΙΚΗ, ΒΑΡΚΙΖΑ
Βάρκιζα, πλησίον θαλάσσης και κέντρου, πωλείται εξαιρετικό, διαμπερές διαμέρισμα...
€ 260,000
Διαμέρισμα
ΑΤΤΙΚΗ, ΓΛΥΦΑΔΑ
Γλυφάδα-Αιξωνή, οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου, 130 τμ, με περιμετρικές βεράντες...
€ 300,000
Διαμέρισμα
ΑΤΤΙΚΗ, ΚΗΦΙΣΙΑ
Κηφισιά, Κεφαλάρι, διαμέρισμα 125 τμ, 1ου ορόφου, γωνιακό , με περιμετρική βεράντα...